25 Μαρτίου 2017

Το κρασί του Game Of Thrones θα σου κάνει παρέα μέχρι τη νέα σαιζόν…

Μια σειρά κρασιών εμπνευσμένη από τη διάσημη σειρά, είναι έτοιμη να σου κρατήσει παρέα μέχρι ο 7ος κύκλος να ξεκινήσει. Και μετά.
Μια σειρά κρασιών εμπνευσμένη από τη διάσημη σειρά, είναι έτοιμη να σου κρατήσει παρέα μέχρι ο 7ος κύκλος να ξεκινήσει. Και μετά.
Αν προσπαθήσεις να θυμηθείς μια σκηνή της διάσημης σειράς Game Of Thrones όπου κάποιος πίνει νερό, ο βαθμός δυσκολίας στην απάντηση αγγίζει τα κόκκινα. Αν πάλι  αλλάξεις το περιεχόμενο του ποτηριού και στη θέση του νερού βάλεις κόκκινο, λαχταριστό κρασί, είναι σαν να κλέβεις. Ευκολάκι. Μόνο ο Tyrion και η Cercei πρέπει να έχουν πιει μέχρι τώρα όλη την παραγωγή της Νεμέας για ένα χρόνο.



Το ρολόι για την πρεμιέρα της νέας, 7ης , σαιζόν μετράει αντίστροφα. Στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 16 Ιουλίου, το αμερικανικό κανάλι HBO έχει προγραμματίσει την προβολή του πρώτου επεισοδίου του νέου κύκλου και η ανυπομονησία είναι στα ύψη. Ανοιχτοί λογαριασμοί, καιρός για ξεκαθάρισμα. Φατρίες ετοιμοπόλεμες, φιλοδοξίες ασυγκράτητες, πεπρωμένα θολά. Αγωνία.



Ένας από τους πιο φανατικούς θεατές της σειράς είναι και ο βραβευμένος ως οινοποιός της χρονιάς για το 2011 από το “Wine Enthusiasts” Bob Cabral. Δεν είναι περίεργο που θέλησε να «παντρέψει» δύο μεγάλα πάθη του, το κρασί και το Game Of Thrones, προσφέροντας και στους υπόλοιπους show junkies την καλύτερη παρέα για εκείνες τις στιγμές που η προσμονή γίνεται αβάσταχτη.





Τρείς ετικέτες, τρεις μοναδικές επιλογές απόλαυσης από τα κτήματα του Cabral “Vintage Wine Estates”. Κρασί που φέρει τη σφραγίδα της θρυλικής πλέον σειράς και μπορείς να προμηθευτείς online. Ένα Chardonnay για τους λάτρεις του λευκού και ένα κόκκινο χαρμάνι, με 8 ποικιλίες να μπλέκονται μοναδικά, συμπληρώνουν την οικονομική σειρά που βρίσκεται στα 20 περίπου δολάρια, ενώ το διάσημο Cabernet Sauvignon του Cabral  εγγυάται βασιλικές απολαύσεις στην τιμή των 50 δολαρίων.



Δύσκολο να αντισταθείς σε μια τέτοια πρόκληση, ειδικά όταν οι μήνες μέχρι το πρώτο επεισόδιο είναι ακόμα αρκετοί. Και με τέτοιες ετικέτες, δεν αγοράζεις κρασί, αγοράζεις έργα τέχνης…