12 Μαΐου 2023

15χρονη μαθήτρια αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 3ο ΄όροφο σχολείου στο Χαλάνδρι

Κόρη Αμερικανών διπλωματών η 15χρονη που αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό σχολείο εν ώρα μαθήματος
Κόρη Αμερικανών διπλωματών η 15χρονη που αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό σχολείο εν ώρα μαθήματος

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς αλλά και οι συμμαθητές της 15χρονης κοπέλας που αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό αμερικανικό σχολείο στο Χαλάνδρι, εν ώρα μαθήματος.

Το νεαρό κορίτσι, κόρη Αμερικανών διπλωματών και μάλιστα υψηλόβαθμων στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ, έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 3ο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το σχολείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καθαρίστρια ήταν αυτή που τη βρήκε στο έδαφος, ενώ οι καθηγητές έσπευσαν να αποτρέψουν τα υπόλοιπα παιδιά να δουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Έγινε προσπάθεια επί μία ώρα να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ, αλλά, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά.

Σε σοκ οι γονείς της, τους παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη
Οι γονείς της ειδοποιήθηκαν και πήγαν στο νοσοκομείο, συντετριμμένοι. Αμέσως υπήρξε ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια, ενώ τα τηλέφωνα μεταξύ ΓΑΔΑ και αμερικανικής πρεσβείας είχαν πάρει «φωτιά».


Η έφηβη φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και στο παρελθόν
Η έφηβη φέρεται να είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως και στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί σημείωμα της 15χρονης στο οποίο να εξηγεί για ποιον λόγο προέβη στο απονενοημένο διάβημα.